7

Komentari (7)

bk123
Majke mi moje nisam rasist ni po kojoj osnovi ne ocjenjujem ljude po imenu i prezimenu il' boji kože, al što su ga ovi crnci seru u zadnje vrijeme to nije normalno.
Siporex
Slazem se u potpunosti... Sve neke placipicke Rasizam nema mjesta nigdje,to je dno dna i treba ogrimne kazne uvesti za to,suspendije na mjesec ili vise ali koliko dignu paniku i cvile,pa to nije normalno! Kao neke zvijeze,30g ima a cvili kao da ima 3g
kukuruz
Nema šta, ovo je bio genocid. Dženaza počinje sutra u deset sati na mezarju u Bilalovcu, da ispratimo rahmetli suze Harambea.
Sanska_Prangija
Ckapi do ckapija
CASIO
Garcia povedi ga kuci veceras bit ce mu lakse
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.