Cafu savjetuje Coutinha: Ne idi nigdje iz Bayerna
EPA

Hoće li ga poslušati?

Cafu savjetuje Coutinha: Ne idi nigdje iz Bayerna

U posljednje vrijeme dosta se priča o budućoj destinaciji Philippea Coutinha.

Brazilski krilni fudbaler je u ljeto 2019. godine došao na posudbu u Bayern, u čijem dresu je dosad zabio devet pogodaka i pritom osam puta asistirao, no male su šanse da ostane u Minhenu.

U Bayernu navodno nisu posve zadovoljni Coutinhovim igrama i nemaju namjeru isplatiti 120 miliona eura Barceloni, koliko inače iznosi otkupna klauzula, a kao potencijalne destinacije pominju se brojni engleski klubovi, kao i Paris Saint-Germain.

Priče o eventualnoj selidbi Coutinha u međuvremenu je komentarisao i njegov sunarodnjak Cafu.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

"Savjetovao bih Coutinha da ostane u Bayernu. On je nevjerovatan fudbaler, ekstremno talentovan, opasan i veoma pametan. Mnogi ga kritikuju, ali Coutinho je i u Barceloni i u Liverpoolu pokazao da je među najboljima. Kada igra na pravoj poziciji, onda pravi razliku", dodaje Cafu.

Ipak, kako smo već naveli, teško da će Coutinho imati uopšte mogućnost da bira...

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi