Coutinho pravi neočekivan transfer?

Žele ga na Otoku

Coutinho pravi neočekivan transfer?

E. Škorić

Brazilski krilni nogometaš Philippe Coutinho morat će da potraži novi klub.

Coutinho je na posudbi u Bayernu, ali njemački klub nema namjeru da zadrži Brazilca jer Barcelona traži 120 miliona eura, a s druge strane, Kataloncima je cilj da ga prodaju, posebno sada kada se klub našao u financijskim problemima zbog pandemije koronavirusa.

Za Coutinha se sada najviše interesuju klubovi iz Engleske, a nakon Tottenhama, u trku za njegov potpis uključio se i bivši prvak Leicester, koji je sve bliže da izbori plasman u Ligu prvaka.

Leicesterov sastav možda nije na razini Coutinha, ali s obzirom da mu ponestaje vremena, morat će da prihvati poziv sa King Powera i da zaigra protiv svog bivšeg kluba Liverpoola.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Engleski mediji pišu kako će Leicester pokušati Coutinha prvo dovesti na posudbu, a narednog ljeta platiti Barceloni obeštećenje od preko 100 miliona eura.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi