Cagliari od Chelseaja želi 50 miliona eura za Barellu
Prema navodima The Mirrora, Cagliari neće pod svaku cijenu pustiti Barellu, odnosno ukoliko neki od zainteresovanih klubova ne bude spreman dati 50 miliona eura za ovog veznjaka.

Odredili cijenu

Cagliari od Chelseaja želi 50 miliona eura za Barellu

Esmer Oštraković

Cagliari je navodno odredio cijenu od 50 miliona eura, koliko će Chelsea morati platiti ukoliko u svojoj ekipi želi vidjeti Nicoloa Barellu.

Plavci su u potrazi za igračem koji bi zamijenio Cesca Fabregasa, a upravo Barella bi trebao do kraja januara da pojača ekipu Chelseaja.

Prema navodima The Mirrora, Cagliari neće pod svaku cijenu pustiti Barellu, odnosno ukoliko neki od zainteresovanih klubova ne bude spreman dati 50 miliona eura za ovog veznjaka.

Glavni koknurent Plavcima za dovođenje Barelle je Inter koji je navodno već dogovorio sve sa igračem. Chelsea se nalazi pod pritiskom jer su već izgubili bitku za Paredesa koji je iz Zenita prešao u PSG.

Inter dogovorio sve sa Barellom?

Dvadesetjednogodišnji Barella je navodno glavna u ovom prelaznom roku ekipa Intera i Chelsea.

Barella, koji se također povezivao sa prelaskom u Napoli, proveo je četiri sezone u Cagliariju, te je upisao 73 nastupa.

Chelsea je želio Barellu kao zamjenu za Cesca Fabregasa, ali prema navodima Calciomercata, Inter je sve dogovorio sa veznjakom Cagliarija.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Inter se navodno nalazi u završnoj fazi pregovora sa Cagliarijem, a igrač ima zeleno svjetlo da napravi novi transfer.

Ovog mjeseca Inter će platiti 35 miliona eura, a ostalih devet miliona eura biti će isplaćeno kada se određene klauzule u ugovoru aktiviraju.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi