Saigračima je Jović zadnja opcija: Da li mu je ovo opravdanje za samo dva pogotka?

Nije se pokazao, iako je skupo plaćen

Saigračima je Jović zadnja opcija: Da li mu je ovo opravdanje za samo dva pogotka?

S. Mlaćo

Mnogo je kontroverzi oko Luke Jovića. 

 Mnogi su uvjereni da će već ovog ljeta napustiti Real, a čitaoci Marce dodijelili su mu 'priznanje' najvećeg promašaja kada su transferi u pitanju ove sezone.

Jović je plaćen 60 miliona eura, no nije opravdao očekivanja. Šansu je dobijao sa klupe, a sada se pojavio i video u kojem se može lako shvatiti da saigrači baš i nemaju povjerenja u njega.

Vrlo često mogao je biti u situaciji za pogodak, no njegov saigrači se više odlučuju da oni pokušaju završiti posao.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Jović je u 26 nastupa postigao samo dva pogotka.

[twitter]https://twitter.com/LukaJovic18i/status/1285211311190810624[/twitter]

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

m1987
Ono sto je brahim uradio na utakmici moze samo glup čovjek. Imas igraca slobodnog koji je bolji od tebe(Jovic se dokazao bar jednu sezonu u Frankfurtu dok je brahim uvijek grijao klupu ako bi uopste bio i pozvan za meč), a ti nastavljas driblati i ic kroz dva igrca, a svjestan si da nisi sposoban za to. Možda griješim al po mom mišljenju Jovicu nije pruzeno dovoljno prilika, što je bilo i realno za očekivati jer je Benzema za klasu ako ne i dvije bolji od njega, a Zidane usput i preferira način na koji igra Benzema tjst. lazna 9ka.
7 3
Sejo1979
Real je to care moras biti sebican i bezobrazan da bi uspijo isto je sa Dzekom bili dok je igro u City da je bijo pola sebican kao aguero sto je dzeko bi imo jos pola golova na svok kont
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti