Čak se i Iniesta divi trojici fudbalera

Ovi veznjaci su ga impresionirali

Čak se i Iniesta divi trojici fudbalera

Madžioničar Barcelone u veznom redu Andres Iniesta jedan je od najbolji fudbalera današnjice.

Iniesta je majstor u pas igri te ga mnogi smatraju možda čak i najboljim veznim fudbalerom koji je ikada igrao. Ipak, čak je i Iniesta impresioniran trojicom veznih fudbalera, između ostalog i članom Reala, Lukom Modrićem.

"Veznjaci kojima se divim su Luka Modrić, David Silva i Koke,", rekao je Iniesta pa potom poručio da bi volio u Barceloni ostati do kraja karijere.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Želim ostati ovdje do kraja karijere. Imam ugovor do 2018., uživam i jako sam sretan. Ne znam hoće li doći red na mene da potpišem novi ugovor, to ćete morati pitati čelnike kluba", poručio je on.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi