Cambiasso ogorčen nakon poraza Intera od Parme

Argentinac nezadovoljan nakon loše partije Intera

Cambiasso ogorčen nakon poraza Intera od Parme

Inter je sinoć poražen od Parme na Ennio Tardiniju, 1:0. Nezadovoljan nakon susreta bio je Argentinac u redovima Intera, Esteban Cambiasso. 

"Ogorčen sam zaista. Mi smo klub koji uvijek cilja najviše. Uvijek želimo da smo na vrhu. Željeli smo u prvih 45 minuta nametnuti svoj ritam. Čuvali smo loptu u nogama, ali nismo bili efikasni. Njihovo samopouzdnje je raslo i stvorili su nekoliko odličnih prilika u drugom poluvremenu. Na kraju su zaslužili ovu pobjedu." 

 

Trener Intera Andrea Stramaccioni smatra kako je drugo poluvrijeme najgorih 45 minuta, otkako je on na klupi tima iz Milana: 

 

"Počeli smo dobro i napali Parmu, ali oni su bili solidni. Drugo poluvrijeme je druga priča. To je sigurno jedno od najlošijih izdanja u drugom pluvremenu otkako sam ja trener." 

 

U timu Intera nije bilo Sneijdera, čija je budućnost u redovima Intera nesigurna:

Potražite više informacija na temu Serie A:

 

"Situacija, kao što sam i rekao nije loša koliko vi mislite da jeste. Gledam igrače kako treniraju čitavu sedmicu i na osnovu toga biram provtimce," završio je Adrea Stramaccioni.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.