Camila se dugo pripremala za nastup u finalu Lige prvaka, pa doživjela veliku neugodnost

Pjevačica razočarana

Camila se dugo pripremala za nastup u finalu Lige prvaka, pa doživjela veliku neugodnost

Edmir Škorić

Dvadesetpetogodišnja pjevačica Camila Cabello nastupila je u finalu Lige prvaka.

Pjevačica je rekla da je neugodno iznenađena što su navijači na stadionu počeli pjevati himne svojih timova, što je gesta koju smatra nedostatkom poštovanja prema radu koji je bio neophodan da bi se napravio nastup u Parizu.

"Ne mogu da vjerujem da su ljudi tako glasno pjevali himne svojih timova tokom našeg nastupa. Moj tim i ja vrijedno smo radili da napravimo dobru predstavu. Ovo je nepristojno, ali dobro, drago mi je ako im se svidjelo", napisala je Camila na Twitteru.

[instagram]https://www.instagram.com/p/Cc0w1LWPi0Y/[/instagram]

Nastup Camile Cabello počeo je kasnije od predviđenog roka, zbog haosa koji je nastao na ulazima na stadion, gdje je nekoliko navijača Liverpoola došlo s krivotvorenim ulaznicama, dok su drugi htjeli preskočiti ogradu i ući na tribine.

Na kraju je bilo čak 36 minuta zakašnjenja, a finale je pripalo Real Madridu koji je slavio protiv Liverpoola golom Vinicius Juniora uz naravno nevjerovatne odbrane Thibauta Courtoisa. Španskom timu je to bio 14. trofej prvaka Evrope i apsolutni je rekorder. Drugi tim po trofejim je Milan sa sedam.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

[instagram]https://www.instagram.com/p/CeB0wMXJvyl/[/instagram]

Američka pjevačica kubanskog porijekla poznata je po hitovima Bam Bam, Senorita i Havana. Nije joj nedostajalo popularnosti, ali ona će svakako značajno porasti nakon finala u Parizu, iako je, ruku na srce, sama pjevačica bila u potpuno drugom planu i glavni šou priredili su nam nogometaši dva tima.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Hordas_00
Realno ljepše je bilo slušati himne timova nego tebe
12 0
Mostarac94
Bila bitna ko napadi liverpoola sinoc hahaha
3 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi