Nakon svake Lige prvaka igrači Reala dobiju poseban poklon

Poznato je o čemu se radi

Nakon svake Lige prvaka igrači Reala dobiju poseban poklon

Admin Čaušević

Nakon što osvoji Ligu prvaka Florentino Perez, prvi čovjek Real Madrida, svakom igraču uruči poklon kojeg će čuvati za cijeli život.

O čemu se zapravo radi otkrio je dosadašnji kapiten Marcelo koji se u subotu oprostio od Reala i to na najbolji mogući način - osvajanjem Lige prvaka.

Naime, u Realu je postala tradicija baš kao u NBA da se nakon svake osvojene Lige prvaka igračima dodijeli poseban prsten s brojem evropske titule.

Tako su svi igrači Los Blancosa u subotu navečer od Pereza dobili presten s brojem 14. Medijima je to pokazao Marcelo.

"Imam pet ovakvih, ali ih nisam nosio sve nosio na ovo finale iz poštovanja prema rivalima", poručio je Brazilac.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Osim Marcela iz trenutne ekipe Reala po pet prstenova imaju još Karim Benzema, Luka Modrić, Casemiro, Gareth Bale, Isco, Carvajal i Nacho.

Inače, samo su još dvojica igrača s jednim klubom osvojili Ligu prvaka pet puta, a da to nije Real. U pitanju su legende Milana, Alessandro Costacurta i Paolo Maldini.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Hasni
I Bale ima svaka cast
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi