Čampara nakon utakmice

Čampara: Previše smo respektovali Francuze

E. Čaušević

 Bh. juniori poraženi su od Francsuke u borbi za polufinale Evropskog prvenstva u Turskoj.

Sani Čampara smatra da se moglo igrati protiv Francuza, ali ističe da je pobjeda našeg rivala zaslužena, a da se mi trebamo okrenuti borbi za SP.

"Nesretna završnica za nas. Držali smo se u egalu. Znali smo da možemo igrati protiv njih, ali pali smo u zadnjoj dionici. Zaslužena pobjeda Francuza. Previše smo ih respektovali, drugačije bi završilo da smo jako krenuli na početku", rekao je Čampara za SportSport.ba.

"Finska je nezgodna ekipa i zadnjih par godina puno ulažu u mlađe kategorije i vjerujem da nas čeka veoma teška utakmica. Moramo zaboraviti na ovu utakmicu i nastaviti dalje", dodao je Sani.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi