Bh. juniori danas protiv Francuza

Čampara; Uvijek imamo velika očekivanja, želimo pobjedu!

E. Čaušević

Bh. juniori danas nastavljaju svoj put na Evropskom prvenstvu u Turskoj utakmicom četvrtfinala protiv selekcije Francuske.

Sani Čampara je pred današnji okršaj protiv Francuske za SportSport.ba kazao da su očekivanja uvijek velika, te da naš tim ne očekuje ništa više osim pobjedu.

"Očekivanja su nama uvijek velika, očekujemo ništa više osim pobjedu. Sigurno nas očekuje težak meč, Francuska je favorit na ovome EP, jer je ovo generacija koja je osvojila Evropsko prvenstvo prije dvije godine i sigurno da neće biti lagano. Ali, sigurno da imamo kvalitetu i ako se budemo držali zajedno danas bi trebali doći do pobjede", rekao je Čampara.

Naši reprezentativci jučer su imali slobodan dan, a bh. košarkaš nam je otkrio kako su ga proveli.

"Proveli smo ga ne razmišljajući puno o košarci, samo smo odmarali i pokušali da zaboravimo sve, da se isključimo i da nemamo ništa u glavi pred četvrtfinale što mislim da nam je to dobro došlo. Nije mala stvar biti među osam najboljih, pogotovo nakon ono poraza mislim da smo se dignuli, da smo još više zajedno i da je atmosfera još bolja što je veoma velika stvar pred četvrtfinale"

Posebnu poruku na kraju je Čampara imao za sve navijače Bosne i Hercegovine.

"Neka nas nastave gledati i nadam se da ćemo ih obradovati danas i doći do te pobjede", poručio je Čampara na kraju razgovora za SportSport.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi