Čampara uprkos pobjedi nije bio zadovoljan

Naš reprezentativac nakon meča

Čampara uprkos pobjedi nije bio zadovoljan

Juniori Bosne i Hercegovine danas su napravili veliki podvig te su slavili pobjedu protiv favorizovane Francuske na otvaranju Eurobasketa sa 66:65. 

Najefikasniji na susretu bio je naš reprezentativac Sani Čampara koji je ubacio 32 poena, a nakon susreta Čampara je rekao da ovo nije bila najbolja partija našeg tima.

"Prošla je i ova utakmica, očekivano teška. Francuska je važila za jednog od glavnih favorita na prvenstvu, ali smo im već na startu uzeli skalp. Slavili smo veliku pobjedu i ja sam ponosan na svoju ekipu i na ogromno srce i borbenost koju smo prikazali danas", rekao je Čampara nakon meča i dodao:

"Nismo odigrali dobro iako smo pobijedili i ja se nadam da je ovo naša najlošija utakmica na Eurobasketu. Vjerujem i nadam se da će svaka sljedeća biti bolja. Francuze već moramo ostaviti po strani i okrenuti se Slovacima, koji nas očekuju sutra. Danas smo vidjeli da možemo svakoga pobijediti, protiv Slovaka bi ovaj trijumf trebali potvrditi. Neće biti lako, ali daćemo sve od sebe", poručio je Sani.

Podsjetimo, naš tim sutra igra protiv Slovačke meč 2. kola. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi