Cana: Protiv Rudar Prijedora bez pritiska

Fudbaler Rudara iz Kaknja

Cana: Protiv Rudar Prijedora bez pritiska

Voljom žrijeba Rudar iz Kaknja će u osmini finala Kupa BiH igrati sa istoimenim klubom iz Prijedora.

U ovu fazu takmičenja Kakanjci su se plasirali nakon što su prethodno iznenađujuće eliminisali Čelik, a iako su se nadali da bi 'Pod Vardom' mogli ugostiti neki od vodećih klubova iz elite, na kraju idu u goste u Prijedor.

"Put do Prijedora jeste dug, ali s druge strane to je tim s kojim se može igrati. Isti smo rang, mi smo u 1. ligi FBiH, oni u 1. ligi Republike Srpske, što će svakako biti i prilika da usporedimo kvalitet. Igrat ćemo bez pritiska, ali sigurno da bismo voljeli proći dalje i možda u sljedećoj rundi dočekati nekog premijerligaša, te tako napuniti stadion", prokomentarisao je žrijeb vezista Rudara Denis Cana, pa dodao:

"Ali, o samom Rudaru ćemo razmišljati tek poslije vikenda. Sada nas čeka utakmica protiv TOŠK-a u kojoj ćemo dati sve od sebe kako bismo slavili i tako nastavili s dobrim rezultatima", poručio je ovaj iskusni fudbaler.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

Ove sezone Cana je za Rudar nastupio na svih osam utakmica i doslovno je neizostavan u zamislima Bećira Mehanovića.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije