Candela: Pjanić mi se nikada nije dopadao

Bivši fudbaler Rome sasvim iskreno

Candela: Pjanić mi se nikada nije dopadao

Miralem Pjanić je transferom iz Rome u Juventus izazvao pravi 'bum' u Italiji. Napravio je sjajan potez za svoju karijeru, ali je istovremeno izgubio poštovanje mnogih navijača, sadašnjih i bivših igrača Rome.

Ima i onih koji Pjanića nisu simpatisali ni dok je bio u Romi, a jedan od njih je Vincent Candela. Bivši fudbaler Rome u razgovoru za "Rete Sport" nije baš pohvalno govorio o našem reprezentativcu. 

"Iskreno, Pjanić mi se nikada nije dopadao, ali mi je ipak žao što je otišao u Juventus. Za mene je Romin vezni red najjači u Italiji i ima mnogo kvaliteta", rekao je Candela.

Podsjetimo, ovaj fudbaler je prije nekoliko mjeseci poručio da bi se Roma trebala riješiti Pjanića i na njegovo mjesto dovesti nekog kvalitetnijeg igrača.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Vincent Candela je za Romu nastupao od 1997. do 2005. godine a u dresu Vučice je odigrao više od 200 utakmica. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi