Cannavaro: Terry, Capello je šef

Kapiten Italije upozorio Engleza

Cannavaro: Terry, Capello je šef

Kapiten fudbalske reprezentacije Italije Fabio Cannavaro upozorio je Johna Terryja kako su u budućnosti ne bi smio ružno ponašati prema selektoru Fabiu Capellu.

Cannavaro smatra kako se Terry bespotrebno uvlačio u sukob sa italijanskim stručnjakom jer u tom dvoboju nikako ne može pobijediti.

"John Terry protiv Fabija Capella je kao David protiv Golijata, ali bez mogućnosti iznenađenja sa slabije strane. Fabio je šef, ne razumijete li to uskoro ćete postiti bivši u njegovoj ekipi", rekao je Cannavaro.

Svoje je tvrdnje kapiten Azzurra obrazložio primjerom iz Real Madrida.

"David Beckham je tada bio najveća ikona svjetskog fudbala, ali Fabio nije prezao ni pred čim. I David je znao ko je glavni."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.