Cantona: Neka se Guardiola počne seksati iza ponoći

Francuz u svom stilu

Cantona: Neka se Guardiola počne seksati iza ponoći

Nekadašnji fudbaler Manchester Uniteda i reprezentativac Francuske Eric Cantona ponovo je imao šta da kaže o prvim zvijezdama Premiershipa.

Cantona je postao poznat po tome što se ne libi dati veoma škakljivu izjavu, posebno o fudbalerima Manchester Uniteda s kojima nije zadovoljan, ali ovog puta se okomio na trenera Manchester Cityja Pepa Guardiolu.

Guardiola je nedavno izjavio da namjerava veoma brzo ići u penziju i da je Manchester City posljednji klub u njegovoj karijeri, a Cantona je imao veoma zanimljiv odgovor na to.

"Pep je tek nekoliko mjeseci u Cityju, a već razmišlja o penziji. Šta su ti to učinili? Ostani jak, Isus će doći da te spasi. Ili bi se trebao početi seksati poslije ponoći", rekao je Cantona.

Vidjet ćemo hoće li dobiti odgovor od španskog stručnjaka na klupi Građana.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi