Nasri: Guardiola je zabranio sex poslije ponoći

Tako je izvukao najbolje iz Messija i Lewandowskog

Nasri: Guardiola je zabranio sex poslije ponoći

Španski nogometni stručnjak Pep Guardiola tokom karijere imao je priliku voditi evropske velikane poput Barcelone i Bayerna.

U tim klubovima igraju velike zvijezde evropskog, ali i svjetskog fudbala Leo Messi i Robert Lewandowski iz kojih je Guardiola uvijek izvlačio ono najbolje.

Fudbaler Seville koji je na posudbi iz Manchester Cityja Samir Nasri otkrio je tajnu uspjeha Pepa Guardiole. Iako je s njim proveo veoma malo vremena, Nasri nikada neće zaboraviti pravila koja je uveo Guardiola.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Seksualne odnose smijete imati samo prije ponoći, pa čak iako imate slobodan dan sutra", rekao je Nasri za L'Equipe i nastavio:

"Tako ćete imati mogućnost da se dobro naspavate pred sutrašnji dan. On nam je rekao da je to način na koji je izvlačio ono najbolje iz Messija i Lewandowskog. Guardiola me je iznenadio mnogim stvarima. Već na njegovom prvom treningu znali smo šta trebamo raditi i kako trebamo igrati bez lopte. Naredni dan imali smo video snimke onoga što trebamo uraditi", rekao je Nasri.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi