7

Komentari (7)

Mu'min Juventino FKS
Ti si jad jedan obici koji je imao galaktikose i liverpool te izbaci moronu jedan! Kako si nas tad osramotio! Jedan od najgorih trenerra ikad! Mrzio sam te ko ratnog zlocinca sve ti jebem.unpicku da ti jebem gnjido ti da pricas o fudbalu jebo ti mesi driber familiju u picku, taj dribler mali se ne moze nikako poredoto sa CR moronu glupi
ertuqel
MirzaBarucic
Lik nista nije rekao lose o Ronaldu. Gol-masina, samog sebe napravio takvim, radom, trudom ... svaka cast, kapa do poda. Pobjedik! Messi uopste ne izgleda kao fudbalska zvijer, dok ne uzme loptu u noge. Igra mozgom dok Ronaldo igra instinktom. U cemu je problem? Ronaldo zavisi od saigraca, saigraci zavise od Messija. Nije istina?
daca
Ti si mamlaz... Ti nisi nista osvojio kad uzme o obzir koje si klubove i kakve igrace trenirao. Samim tim nisi strucan da das odg na to pitanje i da bilo koga poredis
Dragan
ne pametuj puno
MirzaBarucic
Osvojio je 1x Ligu Prvaka sa AC Milanom, bio 2x prvak Spanije sa Real Madridom, bio 4x prvak Italije sa AC Milanom i 1x sa AS Romom, osvojio 3x Kup Italije sa AC Milanom i 1x sa AS Romom i osvojio UEFA Super Kup sa AC Milanom. I sta kazes, nije nista osvojio? Nije strucan? A ti si kao strucan da njega komentarises :))) Kakav papak u p.m.
Babo
Legenda objasnila Pametnom dosta.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.