8

Komentari (8)

Bambino
Napisali samo golove u seriji A bez asistencija, ulupno golova 19 i cak 14 asistencija pa da je veznjak ne bi imao toliko
Hakkinen
Možda jesam subjektivan zbog drugarstva sa njim ali po meni Edin je strašna klasična 9-ka gdje je sada počeo da igra i na sredini terena i razigrava svoje igrače. A porediti Ibrahimovića i Džeku nije realno i ako gotivim Edina ali Zlatan od Juventusa, Intera, Milana, Barselone, PSG-a pa do Galaxija i evo opet Milan.
Ivica_Osim8
Jest al Lukaku ima 7 iz penala i ne igra u propaloj Romi ,Loutaro treba jos meda na kasiku, Immobile koliko ima 30 godina,a samo dvije,tri sezoen je dobro odigrao, dok Dzekson citavu karijeru igra na vrhunskom nivou ,to jeste jedini na listi koji je bolji od Dzeke je ibra
zvjezdan10
Bukvalno, kako Džeko radi za ekipu, razigrava ih, asistira, slabo koji napadač može, odličan pregled igre.
Bhf111
Dzekson da je brazilac vrijedio bi 150miliona
Harox7
A Ronaldo ništa?
Ivica_Osim8
Ronaldo nije klasican napadac,vec krilni
Mele
Kod Sarrija je glavni napadac ako ne igra Higuain, pa se moze reci i da igra devetku tada...Mada nije devetka inace, Krilo je bio u mladosti, od Reala igra puno blize prema golu..
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.