Capello: Za Scudetto će se boriti tri kluba
EPA

Očekuje zanimljiviju sezonu

Capello: Za Scudetto će se boriti tri kluba

Iskusni italijanski trener Fabio Capello mišljenja je će nova sezona u Seriji A ponuditi daleko više uzbuđenja.

Juventus dominira Apeninima već osam godina i skoro da nije bilo sezone u kojoj smo gledali neka uzbuđenja, no ako je vjerovati Capellu, tome je došao kraj.

Capello smatra kako će se za Scudetto uz Juventus boriti još dvije momčadi, tačnije Napoli i Inter, što će samu ligu učiniti snažnijom nego prethodnih godina.

"Mislim da će ovo prerasti u borbu između tri tima, Juventusa, Napolija i Intera", rekao je Capello na jednoj ceremoniji u Italiji, pa dodao:

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Bit će ovo uzbudljivo i izbalansirano prvenstvo, igrači koji su stigli podigli su nivo igre i kvalitet takmičenja, što je bilo u blagom padu posljednjih nekoliko godina", smatra iskusni stručnjak.

Nakon dvije utakmice jedini stopostotan učinak imaju Juventus, Inter i Torino.

Top Komentari

Babuka1
Napoli izgubio od Juventusa u 2. kolu. treće nije ni odigrano.. svašta
1 1
gaziiiiJAaaa
Svi ce se boriti, ali ce Juve prvom iza sebe pobjeci bar 15 bodova...mada nisam njihov Fan, ali realnost je takva..
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi