Capellu 'izletjelo': Valjda je svima jasno gdje želi Ronaldo

United mu novi klub?

Capellu 'izletjelo': Valjda je svima jasno gdje želi Ronaldo

Edmir Škorić

Čini se da Cristiano Ronaldo više nema motiva u Real Madridu i da je, nakon Zinedinea Zidanea, i sam spreman da ode.

Nije to portugalska zvijezda nigdje izjavila niti objavila, to su tvrdnje nekadašnjeg trenera Real Madrida Fabija Capella, kojem je jasno da CR7 želi neki novi izazov i da mu je želja da ode u - Manchester United.

"Mislim da Cristiano Ronaldo želi da se vrati u Manchester i da igra za United, a da ga trenira njegov sunarodnjak Jose Mourinho", rekao je Capello za Sky Sport Italiju.

Kako onda nadoknaditi eventualni gubitak Ronalda?

"Real Madrid bi trebao da se oporavi od tog gubitka Ronalda u smislu postignutih golova, a onda bi jedino dostupno ime bio Rober Lewandowski", smatra Capello.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Karim Benzema može da ostane, Florentino Perez ga posebno obožava", dodao je italijanski stručnjak.

Da nešto ne štima bilo je jasno i nakon osvojene Lige prvaka, kada je Ronaldo iz čista mira novinarima kazao: "Bilo je lijepo u Madridu svih ovih godina".

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi