Cardozo u Benfici do ljeta 2016. godine

Produžio ugovor

Cardozo u Benfici do ljeta 2016. godine

Adnan Beganović

Paragvajski napadač Oscar Cardozo nosit će dres Benfice do ljeta 2016. godine. Naime, Cardozo je danas potpisao dvogodišnje produženje ugovora, koji mu je vrijedio do ljeta 2014. godine.

"Mnogo mi znači ovo produženje ugovora. Čelnici Benfice su pokazali da me cijene, posebno predsjednik Filipe Vieira. Ne želim nikog iznevjeriti i učinit ću sve da momčad ima što bolje rezultate", izjavio je Cardozo.

Podsjetimo, Cardozo je  u Benficu stigao 2007. godine iz Newell's Old Boysa, a u sezonama 2009/2010/ i 2011/2012 bio je najbolji strijelac portugalskog prvenstva.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.