Čari bh. nogometa: "Sudija, koliko su ti dali novca gosti?"

Meč završen podjelom bodova

Čari bh. nogometa: "Sudija, koliko su ti dali novca gosti?"

S. Mlaćo

Mnogo bure donio je jučer meč između Vlašića i Travnika. Na kraju je završeno 0:0, a gosti su nakon meča bili razočarani.

Ističu da su dvojica prvotimaca zaradili teške povrede, te da prekršaji nogometaša Vlašića se ne viđaju baš često na nogometnim terenima.

Putem društvenih mreža pojavio se snimak na kojem se vide žestoki protesti nogometaša domaćih prilikom jednog slobodnog udarca za goste i uvrede na račun glavnog sudije Ekrema Šišića iz Busovače.

"Koliko su ti novca dali", pita je nogometaš domaćih sudiju Šišića koji je prema mnogima jučer izgubio kompas prilikom donošenja odluka.

Zanimljivo da se na suđenje žale gosti koji smatraju da su žestoko oštećeni i da je Šišić trebao domaćima pokazati mnogo više od samog jednog crvenog kartona.

Potražite više informacija na temu Druga liga Federacije BiH - Zapad:

Top Komentari

DRZ
Turbe u srcu Vlasic do groba DAHIJE iz Saraj'va
0 1
elimo
pobjeda bodova...
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi