6

Komentari (6)

Chico
Ma jasno je ko dan. Evo ako mu je Pele najozbiljniji protukandidat - zabio vise golova i podijelio vise asistencija od njega. 40 godina kasnije, kada je fudbal neuporedivo jaci i tezi i kada se odbranama posvecuje posebna paznja. Treba li sta na to dodati ? Jedino ako se s Maradonom poredi, tu moze biti malo komplikovanije jer samim Argentincima je Maradona vjerovatno bolji.
realno_govoreci
Ako ćemo brojke šta je onda sa Ronaldom
IvanKing
Svima internacionalni nogomet izgleda nista ne vrijedi, Messi imao par dobrih utakmica za Argentinu i tjt moze se na prste nabrojati, ali eto nek fanboyi i dalje pricaju sta hoce, ima broj golova i u internacionalnom nogometu i u ligi prvaka pa se vidi ko je najbolji.
Chico
@realno_govoreci Ronaldo ima neznatno jace brojke od Messija ali je Messi mladji od njega, a Ronaldo je par godina ptije Messija poceo igrati za prvi tim tj. seniore. Obzirom da su obojica aktivni igraci, treba sacekati.
kolateroid
Internacionalni uspjesi su timski uspjesi, a ne individualni. Individualni uspjeh kojeg fudbaler moze dobiti je nagrada najboljeg igraca odredjenog turnira. Messi ima tu nagradu sa Svjetskog Prvenstva, Kopa Amerike i Olimpijskih igara ako se ne varam, dok Kristijano takvu nagradu nije nikada osvojio sto se tice internacionalne scene, cak ni onda kada je Portugal osvojio EP 2016. godine.
JointUnion87
@Ramo Legenda: Umireš li, žoharu?
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.