Carlo Ancelotti: Danas smo ispustili dva boda
Napoli nakon ove utakmice za Juventusom zaostaje osam bodova, a ekipa Juventusa ima i utakmicu manje.

Zadovoljan igrom ali ne i rezultatom

Carlo Ancelotti: Danas smo ispustili dva boda

Esmer Oštraković

Ekipa Napolija danas je na gostovanju u Fiorentini odigrala jako dobru partiju, ali utakmica je završena bez pobjednika, rezultatom 0:0.

Carlo Ancelotti tvrdi da je Napoli ispustio dva boda u ovoj utakmici, koje je njegova ekipa zaslužila jer je bila bolja tokom cijelog susreta.

"Ispustili smo dva boda, koje smo zaslužili jer smo napadali tokom cijelog susreta. Odigrali smo jako dobru utakmicu, ali nismo dobro reagovali pred golom Fiorentine, te se moramo zadovoljiti bodom. Pokušavali su da igraju visoki presing, te su nam tako otežavali, ali kada god smo uspjeli probiti tu veznu liniju imali smo izglednu šansu za gol i smatram da smo zaslužili pobjedu", rekao je Ancelotti.

Napoli nakon ove utakmice za Juventusom zaostaje osam bodova, a ekipa Juventusa ima i utakmicu manje.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti