Ancelotti nakon poraza: Još uvijek smo na odmoru

Trener Real Madrida

Ancelotti nakon poraza: Još uvijek smo na odmoru

E. Ganibegović

Real Madrid je katastrofalno ušao u 2022. godinu.

Real Madrid je pretrpio iznenađujući poraz na gostovanju kod Getafea u 19. kolu španske Primere, a domaćin je slavio sa 1:0. 

Jedini gol na meču viđen je već u 9. minuti kada je Courtoisa matirao Eners Unal za oduševljenje domaće publike i to poslije velike greške Militaa.

Ovim porazom Real Madrid je prekinuo seriju od 15 mečeva bez poraza, a trener Kraljeva Carlo Ancelotti ironično je rekao da je njegova ekipa još uvijek na odmoru.

"Ekipa i trener su ostali dan duže na odmoru. Poslije primljenog pogotka reagovali smo dobro samo desetak minuta", rekao je Ancelotti.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Nakon toga se uvukla nervoza i gubili smo lopte i duele. Poklonili smo šansu igraču koji se ionako ističe i prijeti. Nema se puno toga za reći. Igrali smo kao da smo još na odmoru."

Real Madrid je i pored poraza ostao prvi na tabeli, dok je Getafe uspio da izađe iz opasne zone.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi