4

Komentari (4)

user1624121158
Svi dobro znaju da je Real jedini klub koji ima pomoc sudaca od kako klub postoji. A Ancelotti je licemjeran i patetican. I sam je srao po Realu 2017 godine kada su ga sudije pokrale u onoj utakmici kada je vodio Bayern, a sada ih godinama brani. Samo Casemirova avantura u Engleskoj je dovoljan dokaz koliko je Real Madrid zastićen kod sudija, više crvenih dobio za pola sezone nego za čitav boravak u Madridu.
Ecosport
Carlo, napushi se qurčine debilu jedan. Nije ništa dokazano seronya jedan smrdljivi žabarski.
Ramo Legenda
Kaze majmun koji nema pojma sta se desava
PitBull1921
Carlo, čitaj malo vijesti, tužilaštvo je objavilo da nemaju dokaza te da je taj slučaj zatvoren bez ikakve krivice.....Šteta što nemaš potrebu da čitaš.... A stručnjak veliki!!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.