Čekao je ovaj trenutak: Tevez zabio za Maradonu i nakon toga ništa više nije bilo važno
Foto - EPA

Proslava za Diega

Čekao je ovaj trenutak: Tevez zabio za Maradonu i nakon toga ništa više nije bilo važno

M. Šljivak

Carlos Tevez odveo je Boca Juniorse do pobjede u osmini finala Copa Libertadoresa na gostovanju u Porto Alegreu kod Internacionala.

Legendarni napadač zabio je jedini gol na meču, a presudan trenutak se desio u 63. minuti kada se Carlitos majstorski snašao u kaznenom prostoru i pogodio je za 0:1.

Očekivano, Tevez je pogodak posvetio Diegu Maradoni, ikoni argentinskog fudbala i svom uzoru, koji je prošle sedmice preminuo u 60. godini života.

Skinuo je Carlos dres. Ispod njega je bila Maradonina desetka koju je nosio u Boci, te je poljubio kapitensku traku na kojoj je također bila fotografija najvećeg argentinskog fudbalera svih vremena.

[twitter]https://twitter.com/LPachielat1/status/1334374903626264576[/twitter]

Fenomenalno.

Top Komentari

user1602245913
Tevez zabio majci za rodjendan.
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi