Allardyce: Ne dovedemo li pojačanja, ispadamo iz Premiershipa

Big Sam je zabrinut

Allardyce: Ne dovedemo li pojačanja, ispadamo iz Premiershipa

Edmir Škorić

Sam Allardyce je nedavno preuzeo WBA, ali svjestan je da je klub u teškoj poziciji.

Big Sam je ranije spašavao Blackburn i Sunderland gotovog ispadanja, a sada je došao da spasi WBA, koji je sezonu počeo sa Slavenom Bilićem na klupi, ali nakon serije loših rezultata, Allardyce je dobio priliku da vodi ovaj tim.

"Moramo pronaći bolje igrače nego što imamo i vidjeti jesu li dostupni za transfer ili posudbu. Moramo se pojačati, a ako sam i spašavao neke klubove ispadanja, onda je to jer sam u januaru dovodio kvalitetne igrače", rekao je Allardyce.

Njegov WBA je jučer poražen s 4:0 od Aresnala, a kolo ranije od Leedsa s 5:0. Ova dva teška domaća poraza došla su nakon osvojenog boda na Anfieldu protiv Liverpoola.

Potražite više informacija na temu Premier league:

West Bromwich je pretposljednji na tabeli sa osam bodova i trenutno je na minus šest u odnosu na prvog iznad crte, a to je u ovom trenutku Brighton.

Top Komentari

felix__27
Za njega je Slaven Bilic izmislio svijet
4 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi