Carragher ismijao Kloppove igrače: "Imaju mentalitet patuljaka"

Nakon novog poraza

Carragher ismijao Kloppove igrače: "Imaju mentalitet patuljaka"

Admin Čaušević

Liverpool je novim porazom na Anfield Roadu značajno umanjio svoje šanse za plasman u Ligu prvaka. 

Nakon poraza 0:1 stigle su kritike na račun Redsa, a prednjačio je Jamie Carragher, legendarni štoper tima s Anfield Roada.

"Liverpool je prošle sezone uspjevao da postiže golove u finišu i pobjeđuje ili da preokrene utakmicu. U tom periodu su kao što je Klopp bio imali mentalitet divova, a danas imaju mentalitet patuljaka", rekao je Carragher.

"Svaki put kada prime gol ili kada protivnik preuzme inicijativu ne znaju reagovati, to se dešava već tri ili četiri mjeseca. "

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Neprihvatljivo je za Liverpool da igra kao trenutno. Slabiji si su nego ranije. Razmišljati o četvrtom mjestu postaje sve teže. Sada je ta pozicija stvarno daleko", dodao je Carragher.

Liverpool je na -4 za četvrtim mjestom, ali ima i utakmicu više od Chelseaja.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Rigel
Ono se naslo da komentarise. Igrao 40 godinu u liverpoolu i osvojio 0 titula prvaka.
2 0
Shiptar
Najbolje da su dva panja ti jos lajkovali, mozda si mlad pa pamtis fudbal od 2015., ali mogu ti reci da je 2005. bila interesantna godina ;)
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi