Carragher je igao s mnogim zvijezdama, ali samo dvojica su ga uspjela impresionirati

Cijelu karijeru proveo u Liverpoolu

Carragher je igao s mnogim zvijezdama, ali samo dvojica su ga uspjela impresionirati

E. Čaušević

Jamie Carragher cijelu svoju karijeru proveo je u dresu Liverpoola, a kopačke o klin okačio je prije sedam godina.

Carragher je nakon završetka karijere ostao jedan od ljubimaca navijača s Anfielda, te često posjećuje ovaj stadion kako bi gledao utakmice svog nekadašnjeg kluba.

Ovaj 42-godišnjak je uzbuđen što će Redsi ove sezone nakon 30 godina čekanja konačno postati prvaci Engleske što nisu uspjeli uraditi dok je on bio član prvog tima.

Jasno je da je Carragher ostavio dubok trag u dresu Liverpoola, a odlučio je izdvojiti dvojicu fudbalera koji su ga najviše impresionirali tokom 17 godina koliko je nastupao za prvi tim Liverpoola.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Dok sam igrao za Liverpool tu su samo dvojica igrača koja su me baš impresionirala. To su Steven Gerrard i Luis Suarez. Ako pogledate šta je Suarez napravio u Barceloni, ali i za Urugvaj onda znate o kakvom fudbaleru se radi. O Gerrardu ne treba trošiti riječi, on je legenda našeg kluba", rekao je Carragher.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi