Klopp je izgubio bitku za Wernera, ali je novog napadača pronašao u Barceloni

Sprema se sjajan transfer

Klopp je izgubio bitku za Wernera, ali je novog napadača pronašao u Barceloni

E. Oštraković

Ekipa Liverpoola je uz Chelsea bila glavni favorit za dovođenje Wernera iz Leipziga, ali je igrač odlučio da ide u London.

Kloppu je tako propalo planirano pojačanje, ali se okrenuo drugoj opciji, a riječ je nogometašu Barcelone, Ousmaneu Dembeleu.

Kako navode engleski mediji, Liverpool je počeo zvanične pregovore sa Barcelonom oko ovog napadača, te žele sve dogovoriti prije prelaznog roka.

Očekivalo se da će oni dovesti Wernera, ali to je ipak uradio Lampard, te će se Klopp morati zadovoljiti Dembeleom.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Nogometaš ima želju da ostane u Barceloni, ali pitanje je da li će odbiti Kloppa i Liverpool, obzirom da nema pretjerano veliku minutažu u timu iz Španije.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Hix
Kloppu ce od Dembelea napravit veceg igracinu nego lampard od wenrera
3 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti