Carragher: Liverpool je katastrofalan

Kritikovao igru bivšeg tima

Carragher: Liverpool je katastrofalan

Legendarni fudbaler Liveproola Jamie Carragher kritikovao je igru kluba za koji je u prošlosti igrao. 

Liverpool je na startu nove sezone u  engleskom Premiershipu nastavio po starom i odigrao neriješeno u gostima kod Watforda (3:3), a igrom Redsa posebno je bio nezadovoljan Jamie Carragher. 

Carragher, koji danas radi kao analitičar na Sky Sportsu, zapitao se šta igrači Liverpoola rade na treningu.

"Liverpool je katastrofalan. U prvom dijelu su ličili na najgoru ekipu iz prošle sezone. Šta oni rade na treningu? Šta su radili tokom priprema? Govori se o dolasku Virgila van Dijka, ali ne može jedan igrač da sve promijeni, već trener i ekipa na terenu", kazao je Carragher. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi