Carragher na komičan način prokomentarisao dolazak Van Dijka

Legendarni kapiten Liverpoola oduševio na Twitteru

Carragher na komičan način prokomentarisao dolazak Van Dijka

Holandski reprezentativac Virgil Van Dijk danas je zvanično postao novi fudbaler Liverpoola, kojem će se pridružiti 1. januara 2018. godine.

Njegov dolazak je bacio u euforiju navijače Liverpoola koji odavno smatraju da je odbrana bila najslabiji dio njihovog tima, ali i legendarnog Jamieja Carraghera koji je na fantastičan način prokomentarisao najveći transfer Redsa u klupskoj historiji (75 miliona funti).

Nekadašnji kapiten Liverpoola se odlučio malo našaliti na svoj račun, a sudeći prema napisanom, Van Dijku predviđa blistavu budućnost na Anfieldu.

"On je bolji u zraku od mene, brži od mene, staloženiji je od mene i ne postiže autogolove", napisao je Carragher.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

armin_olat
Uvijek bio i uvijek ce biti jedan veliki gospodin. Legenda Liverpoola, rame uz rame sa velikima.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije