Carragher: Umalo sam zaigrao zajedno s Vidićem
Foto: EPA

Otkrio u svojoj kolumni

Carragher: Umalo sam zaigrao zajedno s Vidićem

Proslavljeni engleski fudbaler Jamie Carragher priznao je da žali što nikada u Liverpoolu nije imao priliku igrati sa Nemanjom Vidićem. 

U svojoj kolumni Carragher je otkrio kako je Liverpool prije Manchester Uniteda želio da dovede Vidića u svoje redove i da je malo nedostajalo da dijeli svlačionicu sa srbijanskim fudbalerom. 

"Volio bih da sam igrao sa Vidićem. Umalo mi se to i ostvarilo. Benitez je 2005. godine povjeravao da ga je 'potpisao', ali u cijelu priču se onda uključio Manchester United i prestigao Liverpool", napisao je Carragher. 

Bivši as Liverpoola o Vidiću ima jako visoko mišljenje.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Vidić je bio jedan od najvažnijih razloga zbog kojeg je Ferguson 2007. godine izborio nazad titulu od Mourinha", dodao je Carragher. 

Vidić je u Manchesteru ostavio veliki trag. U dresu Crvenih đavola je odigrao 211 utakmica, te je postigao 15 golova, a za vrijeme epizode na Old Traffordu je pet puta bio šampion Engleske i jednom Evrope. Osvojio je još i tri trofeja u Liga kupu. 

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi