Klopp neće voditi nikoga poslije Liverpoola?
Foto: EPA

Potvrdio za britanske medije

Klopp neće voditi nikoga poslije Liverpoola?

Jurgen Klopp je za britanske medije izjavio kako vjerovatno poslije Liverpoola neće voditi nijedan klub. 

Nijemac je na Anfield stigao 2015. godine nakon što je prethodno po sedam godina vodio Mainz i Borussiju Dortmund, a kako je izjavio, Liverpool će vjerovatno biti posljednji klub u njegovoj trenerskoj karijeri. 

"Neću imati deset klubova u CV na kraju karijere. Nije mala šansa da ću u penziju kao trener u tri. Malo je vjerovatno da ću odjednom početi da mijenjam klubove. Vrlo mi je lako da se potpuno posvetim onome što radim jer su to uglavnom dugoročni projekti", rekao je Klopp. 

Klopp se nada kako će imati uspjeha s Liverpoolom do 2022. godine, do kada mu važi ugovor.

"Ako ispunim ugovor s Liverpoolom, postoji dobra šansa da osvojim nešto ovdje. Bila bi neprijatna situacija ako se to ne dogodi. Ljudi od Liverpoola očekuju trofeje", dodao je Klopp. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

Redsi su u Premiershipu trenutno na trećoj poziciji. 

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi