Carvajal naljutio navijače Real Madrida izjavom o nastavku karijere

Želja mu da se okuša u Engleskoj

Carvajal naljutio navijače Real Madrida izjavom o nastavku karijere

Endin Čaušević

Fudbaleri Real Madrida nakon tri uzastopne titule Lige prvaka ove sezone se nalaze u rezultatskoj krizi i situacija nije obećavajuća.

Na kraju prošle sezone Kraljeve su napustili Cristiano Ronaldo i Zinedine Zidane, a novi trener Julen Lopetegui još uvijek se nije najbolje snašao. U španskim medijima se uveliko piše o tome da je na Santigao Bernabeu spreman veoma aktivan januarski prelazni rok.

Španski AS prenosi da bi u Real Madridu moglo biti još novih odlazaka, a jedan od igrača koji bi mogli napustiti klub je Dani Carvajal. Desni bek Reala je podigao prašinu izjavom da mu je želja da se okuša u Premiershipu, te da se nada da će se to uskoro desiti.

"Volio bih igrati u Premiershipu. Mislim da svim igračima nekada trebaju novi izazovi, a tako je i sa mnom. To je iskustvo koje nemam u karijeri i ne želim da odem sa scene, a da se ne okušam u engleskom fudbalu", izjavio je Carvajal.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi