Dolazi u Real: Ima 19 godina, rođen je u Portugalu, igra za Englesku

Carvalho na meti Kraljeva

Dolazi u Real: Ima 19 godina, rođen je u Portugalu, igra za Englesku

Adnan Beganović

Mladi engleski reprezentativac koji je rođen u Portugalu Fabio Carvalho od naredne sezone će najvjerovatnije nastupati za Real Madrid.

Prema pisanju otočkih medija, Carvallho, kojem ugovor ističe na kraju sezone, odbio je ponudu Fulhama za potpisivanje novog, što znači da će napustiti klub.

A, za njegove uslugae zainteresiran je Real Madrid, koji je "pogodio" dovodeći Viniciusa Juniora i Rodryga kao mlade igrače pa sada želi zadržati taj trend.

Nova meta je upravo Carvalho, koji je zainteresiran za dolazak na Santiago Bernabeu i očekuje se da početkom iduće godine potpiše ugovor sa "kraljevskim klubom".

Potražite više informacija na temu La Liga:

U ovoj sezoni u šest odigranih utakmica u Championshipu portuglaski ofanzivni fudbaler je postigao tri pogotka kojima je dodao i jednu asistenciju.

Produkt je omladiske škole Fulhama i standardni član omladinskih selekcija Engleske.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije