Casemiro je odbio ugovor života

Ne želi da napusti Real

Casemiro je odbio ugovor života

Edmir Škorić

Brazilski reprezentativac Casemiro mogao je uduplati primanja, ali je odbio.

Španski mediji pišu kako je Casemiro, jedan od ključnih igrača u šampionskoj generaciji Reala, imao priliku da napusti madridsku momčad i da zaradi duplo više - oko 12 miliona eura po sezoni.

Takve uslove mu je predložio PSG, ali je veznjak odbio, jer je odlučan da nastavi karijeru u Realu s kojim planira da osvoji još mnogo trofeja.

On j eu Real stigao iz Sao Paula 2013. godine, potom je prebačen u Porto na posudbu kako bi stekao dodatno iskustvo, a sada je postao neko bez koga je Real teško i zamisliti.

Potražite više informacija na temu La Liga:

U Parizu su njime toliko zadivljeni da su mu ponudili 12 miliona eura, skoro duplo više od onoga što po sezoni zaradi u Madridu, ali 29-godišnjak koji već ima 16 trofeja hladno je odbio bogate Katare i zakleo se na vjernost trenutnom timu.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

galaktikos1902
Tako je majstore Hala Madrid
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi