Sezona nije ni počela, a Zidane je već dvojicu otpisao
Foto - EPA

Za njih nema mjesta

Sezona nije ni počela, a Zidane je već dvojicu otpisao

Midhat Šljivak

Trener Real Madrida Zinedine Zidane nema nimalo lagan izbor kada je u pitanju odabir fudbalera.

Kraljevi raspolažu sa dosta kvalitetnih fudbalera i Zidane gotovo uvijek iznenadi svojim odlukama na terenu, no sve što napravi se učini kao pravi potez.

Tako je već sada francuski stručnjak otpisao dvojicu fudbalera, a da sezona nije ni počela. Mladi fudbaler Takefusa Kubo (19) i Reiner (18) nisu u njegovim planovima i vjerovatno će otići na posudbu.

Za njih mjesta u ekipi nema jer nemaju pasoš Evropske unije. Trojica fudbalera van Evrope mogu naći mjesto u ekipi, a to će u Realu biti Eder Militao, Vinicius i Rodrygo.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Za Kuba i Reinera mjesta nema. Slijedi im nova posudba, a sigurno je da će negdje naći svoje mjesto, jer je interes za njima veliki.

Reiner se već povezuje s Bayerom iz Leverkusena, a ostaje da se vidi gdje će Kubo, koji je protekle sezone igrao odlično u ekipi Mallorce.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi