S konja na magarca: Jedan od Realova ''tri mušketira" odlazi u šokantnom transferu

Bilo bi to pravo iznenađenje

S konja na magarca: Jedan od Realova ''tri mušketira" odlazi u šokantnom transferu

Admin Čaušević

Real Madrid bi u finišu prijelaznog roka mogao ostati bez jednog od svojih zaštitnih simbola. 

Toni Kroos, Luka Modrid i Casemiro su godinama unazad pokretačka snaga Reala i među najzaslužnijim su zašto je Real konstantnu blizu trona ili na samom tronu evropskog fudbala.

Ako je vjerovati uglednoj Marci upitno je da li ćemo čuveni trio gledati zajedno i u nastavku ove sezone.

Naime, nakon što je propao transfer Adriena Rabiota zbog previsokih zahtjeva njegove majke Crveni đavoli su se okrenuli drugim opcijama.

Predstavnici Uniteda su danas bili u Madridu i spremni su da angažuju Casemira koji je 2013. godine plaćen svega 6 miliona eura.

Sada se čeka i zvanična ponuda od Uniteda, pa će sigurno biti zanimljivo ispratiti dešavanja do kraja prijelaznog roka.

Ako Casemiro napusti Real onda bi u veznom redu pored Kroosa i Modrića još ostali Fede Valverde, Eduardo Camavinga, Dani Ceballos i ljetno pojačanje Aurelien Tchouameni.

Bermudski trougao

Carlo Ancelotti je svojoj trojici fudbalera dao i originalan nadimak. Otkrio je i o čemu se radi tokom pripremnog perioda.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Kroosa, Casemira i Modrića zovem Bermudski trougao zato jer lopta nestaje na prostoru kojeg pokrivaju", rekao je Italijan.

Do sada su Brazilac, Hrvat i Nijemac s Realom osvojili 16 trofeja, a ostaje da se vidi da li će imati priliku da dodatno obogate riznicu s medaljama.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi