Niko nikada nije isprozivao Ronalda kao sinoć Cassano!

Bez dlake na jeziku

Niko nikada nije isprozivao Ronalda kao sinoć Cassano!

E. Oštraković

Antonio Cassano odlučio je kritikovati Cristiana Ronalda za sebičnost nakon što je Portugalac dao intervju Piersu Morganu.

Naime, prije nekoliko dana nekoliko isječaka intervjua ugledalo je svjetlo dana, a u njima se vidi kako Ronaldo proziva Manchester United i Erika ten Haga.

Bivši nogometaš Real Madrida, Antonio Cassano, koji godinama komentariše sve što uradi Cristiano Ronaldo, ponovo je odlučio da sve prokomentariše.

"Sada želim da kažem da Ronaldo jednostavno nema hrabrost da prizna da on nije isti igrač u posljednje tri godine. Ove godine morao je otići u Sporting i nakon Svjetskog prvenstva se oprostiti. On je problem za trenere, svoje saigrače dovodi u nevolje. On čak nije nazvao Benzemu da mu čestita na osvajanju Zlatne lopte", rekao je Cassano, te je dodao:

"On je slijepac i misli da može igrati do pedesete godine. Dragi Ronaldo, reći ću ti jednu stvar. Završi sve na veliki način nakon Svjetskog prvenstva. On misli da može igrati na visokom nivou. Ima užasan ego, ali nije kao Messi koji može igrati uz nekoliko sjajnih igrača i opet se isticati radom. On više to ne može da podnese. Potvrdio je da uvijek sebe i svoju sebičnost čuva na prvom mjestu", završio je Cassano.

Pitanje je da li će Ronaldo biti u prvoj postavi na Svjetskom prvenstvu, jer je u posljednje vrijeme pružao očajne partije i u dresu Portugala.

Navijači su tada tražili da Ronaldo bude na klupi, a ostaje da vidimo da li će ih selektor poslušati u tome.

Nije Ronaldo dugo igrao ni u Manchester United, te je pitanje u kakvoj formi se nalazi, a sve ostaje da vidimo na Mundijalu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Jedno je sigurno, a to je da je Ronaldovo vrijeme u Manchester Unitedu isteklo i da će u januaru napustiti klub.

Pitanje je samo gdje će nastaviti karijeru, a kako stvari stoje, jedino realno je da ode u SAD i tamo nastavi igrati nogomet.

Top Komentari

burazengija
Kad kompleks proradi zna da ce privuci paznju ako komentarise najboljeg strijelca historiji fudbala... Cristiano je samo rekao istinu ali naravno da ga ljudi osuduju zbog toga sto je i ko je on.. Ne bi mene niko osudio da sam ja to izjavio ccc
2 5
davide.azzurri
Svaki drugi naslov... niko nikad prije, niko nikad kao do sada. Mayku li vam yebem napisite nekad nesto konkretno protiv saveza, vice, borca, sudiske kradje iz kola u kolo.. pichke raspale
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi