Legenda kritikovala Ronalda: Shvati da je vrijeme za kraj!

Bez dlake na jeziku

Legenda kritikovala Ronalda: Shvati da je vrijeme za kraj!

E. Oštraković

Cristiano Ronaldo ove sezone nije niti blizu igrača na kojeg smo navikli tokom svih godina u njegovoj bogatoj karijeri.

On proživljava možda i najgore dane kada je riječ o njegovoj nogometnoj karijeri, jer gotovo da i ne dobija priliku da igra.

U Manchester Unitedu je pao u drugi plan, te priliku da igra dobija sa klupe, a do sada je u Premier ligi odigrao tek 207 minuta u prvih šest kola. Jedini gol u dosadašnjem dijelu sezone postigao je u Evropskoj ligi protiv Sheriffa i to sa bijele tačke.

Ni u dresu reprezentacije mu ne ide ništa bolje. Njegov Portugal je sinoć izgubio na domaćem terenu od Španije, te je tako ostao bez Final Foura.

Portugalski mediji sve glasnije traže od selektora da Ronalda ostavi na klupi, jer kako kažu, guši druge nogometaše koji mogu doći do izražaja ako on bude na klupi.

Kritikama na račun Cristiana Ronalda pridružio se i Antonio Cassano, bivši napadač Real Madrida koji je također imao jako dobru karijeru.

"Cristiano Ronaldo bi trebao učiniti uslugu sam sebi i shvatiti da je nekada vrijeme za kraj. Kada ne možeš biti na određenom nivou, to je kraj. Osvojio si sve, fenomen si. Sada prestani", rekao je Cassano.

Sjajni Cassano je prije tri godine završio svoju karijeru, je je uradio upravo ono što je sada rekao Ronaldu, shvatio je da je dosta.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Karijeru je započeo u Bariju, a zatim je igrao u Romi. Osim toga igrao je u Real Madridu, te u ekipi Milana.

Ostaje da vidimo kako će na sve odgovoriti Ronaldo, jer on rijetko kada ostaje bez komentara na ovakve stvari.

Top Komentari

SarajFK
Ovaj je legenda ko nas Avdija Vrsajevic HAHAHAHAHAHAHAHAHAA
2 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi