Cassano se nudio klubu, pa dobio odbijenicu

Dotakao dno

Cassano se nudio klubu, pa dobio odbijenicu

E. Čaušević

Italijanski napadač Antonio Cassano na kraju prošle sezone napustio je Sampdoriju jer je dobio raskid ugovora.

Cassano više od pola godine nije igrao u Sampdoriji, a najčešće je trenirao s juniorskom ekipom. Špekulisalo se da će nekadašnji napadač Real Madrida ovog  ljeta završiti svoju karijeru, ali Cassano je odlučan da igra barem još jednu sezonu.

Iako iza sebe ima zaista respektabilnu karijeru to mu nije dovoljno da pronađe novi angažman. Cassano još uvijek nije dobio nijednu ponudu i primoran je da se počne sam nuditi ostalim klubovima.

Ovaj napadač je jučer izjavio da bi mu bila velika čast da naredne sezone igra u Cagliariju, te da se nada da će dobiti ponudu ovog kluba. Međutim, iz italijanske ekipe su brzo odgovorili i poručili su Cassanu da im on u ovom trenutku nije potreban.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Cassano? On je pravi šampion, ali nam sada nije potreban. U napadu imamo Borriella i mladog Nicola Barellu koji je rođen 1997. godine i to nam je u ovom trenutku dovoljno", poručili su iz Cagliarija.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi