Čataković strijelac u golijadi Trenčina

Slovački tim slavio sa 5:2

Čataković strijelac u golijadi Trenčina

Bh. internacionalac Hamza Čataković postigao je gol u prijateljskoj utakmici Trenčina i Sigme Olomouc.

Čatakovićev tim je u sklopu priprema za drugi dio sezone u potpunosti nadigrao Sigmu Olomouc i na kraju slavio s ubjedljivih 5:2, a pitanje pobjednika u ovom susretu slovački tim je riješio praktički već u prvih pola sata.

Trenčin je do prednosti došao u drugoj minuti golom Ubbinka, a nije dugo trebalo čekati na novi gol, pošto je u 17. minuti već bilo 2:0 zahvaljujući Roguljiću. U 25. minuti mreža tima iz Češke se ponovo zatresla, ovoga puta u strijelce se upisao Čataković, čiji je gol bio ujedno i posljednji u prvom dijelu.

U nastavku utakmice viđena su još četiri pogotka, po jedan na obje strane, na konačnih 5:2.

Za Trenčin je ovo ujedno bio drugi pripremni susret.

Potražite više informacija na temu Fortuna liga:

Prijateljska utakmica:

Trenčin - Sigma Olomouc 5:2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi