Video: D. Kurbegović

Biranim riječima o Portugalcima

Čataković pred Portugal: Nadam se da ćemo izboriti baraž

Mladi reprezentativac BiH Hamza Čataković optimističan je glede nadolazeće utakmice protiv Portugala koja se igra 16. oktobra.

Zmajićima samo pobjeda dolazi u obzir ukoliko žele izboriti plasman u baraž za Evropsko prvenstvo, a Čataković vjeruje kako je trijumf moguć.

"Od početka je atmosfera super, takva je i sada. Znamo svi ko je Portugal. Invidualno su najjači u grupi, no nogomet je timski sport i vidjet ćemo šta će se desiti", kazao je Čataković, te se složio s činjenicom kako su iza mlade reprezentacije BiH dobre kvalifikacije. 

"Sigurno da smo jako dobro odigrali te kvalifikacije, jedino nam ostaje ta zadnja utakmica i nadam se da ćemo izboriti baraž i priliku da se kvalifikujemo na Evropsko prvenstvo", istakao je Čataković.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi