Catania nanijela još jedan poraz slabašnoj Pescari

Gosti se već davno oprostili od Serije A

Catania nanijela još jedan poraz slabašnoj Pescari

A. Haznadarević

Momčad Pescare već odavno je ekipa koja završava svoj izlet u Seriju A, a i u posljednjem kolu savladani su od Catanije rezultatom 1:0.

Catania je s druge strane na veoma dobrom osmom mjestu, a do kraja sezone će pokušati napraviti probleme velikanima kakvi su Roma i Lazio koji se nalaze na pozicijama iznad.

 

Krenula je Catania u večerašnji meč dosta snažno, a odbrana Pescare je s napadačima domaćeg tima nekako izlazila na kraj sve do 52. minuta utakmice.

 

Gonzalo Bergessio je uposlio Alejandra Gomeza, koji šalje loptu u mrežu gostiju i na taj način donosi svom timu novu pobjedu.

 

Potražite više informacija na temu Serie A:

Seria A, 37. kolo

Catania - Pescara 1:0 (Gomez 52)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije