Ćatić: Ovo je zlatna generacija fudbalera

Felix Sturm pažljivo prati nastupe Zmajeva

Ćatić: Ovo je zlatna generacija fudbalera

A. Haznadarević

Bokser Adnan Ćatić, koji nastupa pod njemačkom zastavom i imenom Felix Sturm, svjedočio je važnoj pobjedi Zmajeva na stadionu Bilino polje u Zenici, kada su rezultatom 3:0 savladali reprezentaciju Litvanije.

Iako u svom posljednjem meču nije uspio odbraniti titulu, te je ostao bez šampionskih pojaseva, popularnost Ćatića u Bosni i Hercegovini nije se ni najmanje promijenila, a to je osjetio i sam bokser naših korijena, te je istakao da "nije mogao proći tri metra neopažen".

 

Odlična igra naših reprezentativaca, i ispunjena misija da kraj godine dočekaju na vrhu tabele nisu ostavili ni Ćatića ravnodušnim:

 

"Ovo je zlatna generacija igrača. Džeko, Ibišević, Salihović, Spahić - svaki klasa za sebe", smatra on.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

 

S obzirom na izgubljenu titulu, Adnan Ćatić se uveliko sprema za povratak na vrh svjetskog boksa, a s obzirom na to da bh. javnost već odavno priželjkuje Ćatićev meč u domovini, popularni bokser ne odbacuje ovu mogućnost, te bi sasvim sigurno uskoro njegovu borbu mogli očekivati i na našim prostorima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.