Ćatić poručio Džeki: Dolazi u Bayern!

Svjetski prvak u boksu želi Džeku u Minhenu

Ćatić poručio Džeki: Dolazi u Bayern!

Svjetski prvak u boksu, Adnan Ćatić (alias Felix Sturm) poziva svog prijatelja Edina Džeku da dođe u Bayern.

Bayern je, navodno, već počeo pregovore oko transfera Edina Džeke iz Manchester Citya, u kojem je Dijamant u drugom dijelu sezone izgubio mjesto u prvoj postavi kod menadžera Roberta Mancinija.

 

Džekin veliki prijatelj i svjetski bokserski prvak Felix Sturm pozvao je Džeku da prihvati ponudu i dođe u Bayern.

 

"Gospodin Uli Hoeness ga mora dovesti u Bayern, bez obzira na to koliko košta. Džeko bi znatno pojačao Bavarce, a nema mnogo igrača u svijetu kao što je to Edin", kaže Ćatić i dodaje:

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

 

"Edin je najbolji napadač na svijetu! Ovo ne govorim zato što mi je prijatelj. On je igrač sposoban odlučiti ne samo jednu utakmicu, već i cijelo prvenstvo. Džeko, dođi u Bayern!", poručio je svjetski prvak.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.