Ćavalić sjajan u prvom dijelu sezone: Želim i nastavak sezone odraditi što bolje

Mladi nogometaš opravdao očekivanja u Banovićima, te skrenuo pažnju na sebe

Ćavalić sjajan u prvom dijelu sezone: Želim i nastavak sezone odraditi što bolje

S. Mlaćo
Prva polusezona Prve lige FBiH bila je veoma zanimljiva, borba za prvo mjesto, ali i borba za opstanak bit će velika i u drugom dijelu sezone. Ekipa koja je odradila veoma dobar posao u prvom dijelu je Budućnost iz Banovića.

 Spoj mladosti i iskustva, uz odličnog trenera daje sjajne rezultate. Jedan od najmlađih igrača ovog tima, sjajni Izudin Čavalić svojim igrama skrenuo je pažnju mnogih klubova, kao i klubova iz susjednih zemalja. Odigrao je 14 prvenstvenih utakmica i iza ovog 18- godišnjaka je odlična polusezona.

Izudin je rođen 04.04.2003. godine, karijeru je započeo u rodnom Čeliću, nastupao je još za Lokomotivu iz Brčkog, Dizdarušu iz Brčkog nakon čega dolazi u Budućnost.

Opis nije dostupan.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

"Prije svega bih se zahvalio ljudima u klubu koji su mi dali priliku, treneru Bošnjakoviću i svim suigračima koji su me odlično prihvatili, odlična atmosfera u ekipi mi je samo vjetar u leđa da radim što bolje što je se odrazilo i na terenu. Trenutno su pripreme za drugi dio sezone gdje očekujemo još bolje igre i što bolji plasman. Bilo je mnogo pohvala i upita, ali se trenutno u Banovićima osjećam kao kod kuće. Želim da odradim što bolji drugi dio sezone, ljudi koji vode brigu o meni su zaduženi za sve ostalo“, kazao je Ćavalić za SportSport.ba.

I saigrači te treneri imaju samo riječi hvale za ovog mladog nogometaša pred kojim je sigurno svijetla budućnost.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti